« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc: „Societatea nu ar trebui să tolereze infracțiunile motivate de ură”
05.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 2 octombrie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la Conferința Toleranță și respect: prevenire și combaterea urii antisemite și anti-musulmane în Europa, ce a avut loc la Bruxelles.

La eveniment au participat miniștri de justiție din statele membre ale Uniunii Europene, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai societății civile, lideri religioși, reprezentanți ai mediului academic și parlamentari.

În timpul intervenției, Robert Cazanciuc a subliniat că: „societatea nu ar trebui să tolereze infracțiunile motivate de ură. Acest lucru începe cu o educație solidă cu privire la toleranță și non discriminare.”

Ministrul român a avut o discuție bilaterală cu Věra Jourová, comisarul pentru justiție, protecția consumatorilor și egalitate, în cadrul căreia s-a pus accentul pe necesitatea consolidării dialogului dintre cetățenii statelor membre UE și oficialii naționali și europeni. În acest sens, ministrul justiției a propus organizarea în România a unui eveniment care să faciliteze dialogul dintre cetățenii noștri și comisarii europeni.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.