Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc: „Societatea nu ar trebui să tolereze infracțiunile motivate de ură”
05.10.2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Justiției a dat publicității vineri, 2 octombrie 2015, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la Conferința Toleranță și respect: prevenire și combaterea urii antisemite și anti-musulmane în Europa, ce a avut loc la Bruxelles.

La eveniment au participat miniștri de justiție din statele membre ale Uniunii Europene, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai societății civile, lideri religioși, reprezentanți ai mediului academic și parlamentari.

În timpul intervenției, Robert Cazanciuc a subliniat că: „societatea nu ar trebui să tolereze infracțiunile motivate de ură. Acest lucru începe cu o educație solidă cu privire la toleranță și non discriminare.”

Ministrul român a avut o discuție bilaterală cu Věra Jourová, comisarul pentru justiție, protecția consumatorilor și egalitate, în cadrul căreia s-a pus accentul pe necesitatea consolidării dialogului dintre cetățenii statelor membre UE și oficialii naționali și europeni. În acest sens, ministrul justiției a propus organizarea în România a unui eveniment care să faciliteze dialogul dintre cetățenii noștri și comisarii europeni.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.