Varia
JURIDICE

SNG. Reluare procedură de ocupare a unui post de formator la disciplinele Informatică sau Registratură, grefă și arhivă


6 octombrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 5 octombrie 2015, un anunț cu privire la reluarea procedurii de recrutare pentru ocuparea unui post de personal de instruire propriu (cu normă întreagă) – grefier cu studii superioare juridice din cadrul parchetelor, pentru Departamentul de formare inițială, la disciplinele Informatică aplicată sau Registratură, grefă și arhivă.

Persoanele interesate trebuie să trimită, până pe 5 noiembrie 2015, la nr. de fax: 021.310.480 sau la adresa de e-mail: sng@grefieri.ro, următoarele documente:
– scrisoare de intenție, cu indicarea postului pentru care candidează;
– curriculum vitae;
– un plan de seminar și materialele didactice aferente prezentării demonstrative a temei de seminar
– înscrisuri relevante privind experiența profesională;
– recomandare din partea instanței sau parchetului unde activează.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro