Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Declanșare procedură de ocupare, prin detaşare, a unui număr de 5 posturi de execuţie de personal asimilat
07.10.2015 | JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de marți, 6 octombrie 2015:
1. Declanşarea procedurii de ocupare, prin detaşare, a unui număr de 5 posturi de execuţie de personal asimilat judecătorilor şi procurorilor.
2. Componenţa Comisiei de analizare a candidaturilor depuse pentru ocuparea, prin detaşare, a posturilor de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor.
3. Calendarul de desfăşurare a procedurii, precum şi tematica şi bibliografia, conform propunerilor ataşate la nota direcţiei de specialitate.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.