Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Nou Regulament comun privind promovarea personalului contractual din cadrul CSM, INM SNG și IJ
08.10.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Comisia nr. 2 – Eficientizarea activității CSM și a instituțiilor coordonate, parteneriatul cu instituțiile interne și societatea civilă a decis în ședința din 5 octombrie 2015, cu privire la propunerile de modificare și completare a Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare în grade sau trepte profesionale a personalului contractual din cadrul CSM, INM SNG și IJ, că va adopta un nou Regulament comun privind promovarea personalului contractual din cadrul CSM, INM SNG și IJ, cu observația că se impune includerea unei prevederi exprese în sensul că membrii comisiilor de examen sunt selectați, de regulă, din rândul personalului propriu al instituției care organizează examenul, cu titlul de excepție, dacă este necesar, putând fi inclus și personal al celorlalte instituții la care regulamentul se referă.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate