Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Mureș. Convocare Adunare generală extraordinară – 27 octombrie 2015
09.10.2015 | JURIDICE.ro

Baroul Mureș a dat publicității joi, 8 octombrie 2015, un anunț, semnat de av. Nicolae Galdea – Decan, cu privire la convocarea Adunării generale extraordinare pentru data de 27 octombrie 2015, orele 14:00 la Curtea de Apel Târgu-Mureș, în Sala 52.

Ordine de zi:
1. Informare stadiu mandat adunare generală privind vânzarea imobilului din Târgu-Mureș, str. A. Filimon, nr. 14. Informare acordare aviz IMMO HOTEL GROUP SRL pentru obținere PUZ în care să fie inclus și imobilul din Târgu-Mureș, str. A. Filimon, nr. 14. Analiza ofertei privind schimbul de imobile.
2. Informare situație oficii. Prezentare proiect informativ gestionare oficii. Propuneri, discuții.
3. Informare cu privire la dispozițiile Legii nr. 187/2015, respectiv OUG nr. 6/2015 privitor la criteriile de încadrare a avocaților ca și activitate independentă.
4. Informare cu privire la dispozițiile Legii nr. 70/2015 pentru întărirea disciplinei financiare privind operațiunile de încasări și plăți în numerar.
5. Informare actualizare cotă barou conform deciziei Consiliului Baroului Mureș cu nr. 38/16.06.2015.
6. Pregatirea profesională. Prezentare situație punctaj. Propuneri, discuții.
7. Diverse.

În situația în care cvorumul ședinței din data de 27 octombrie 2015 nu este legal întrunit, Adunarea generală extraordinară, cu aceeași ordine de zi, se convoacă pentru data de 3 noiembrie 2015, orele 14:00 la Curtea de Apel Târgu-Mureș, în Sala 52.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.