TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

NNDKP, ”pole position” în primele clasamente din 2016
09.10.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) începe  edițiile pe 2016 ale publicațiilor juridice internaționale pe primul loc în ghidul Financiar și Corporate al IFLR 1000.
NNDKP își menține astfel poziția de top în toate cele patru arii de practică cercetate în România: Drept bancar, Piețe de capital, Fuziuni și achiziții și Finanțarea proiectelor.

IFLR 1000 este una din cele mai prestigioase instituții de cercetare juridică internațională, alcătuind clasamente anuale ale caselor de avocatură, punând accentul pe experiența acestora în domeniul serviciilor financiare și al fuziunilor și achizițiilor. Mai mult, anul acesta, IFLR 1000 a inclus România pentru prima oară în ghidul specializat pe Energie și Infrastructură, în care NNDKP s-a situat tot pe primul palier.

Clasamentele pot fi consultate aici, prin crearea unui cont pe site.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.