Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII obține primul loc în toate ariile de practică ale IFLR 1000, ediția 2016


09.10.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Achiziții publice, Banking, Energie, Infrastructură, Piața de capital, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a primit 10 pe linie din partea cercetătorilor britanici ai cunoscutului director internațional IFLR 1000 pentru activitatea în ariile: Financiar/Bancar, Piețe de capital, Fuziuni și achiziții, Project finance și Energie/Infrastructură.

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII a fost recunoscută de specialiștii publicației britanice IFLR 1000, ghidul celor mai activi consultanţi pe piaţa financiară internaţională, ca fiind unul dintre cei mai dinamici consultanți în acest sector. Potrivit reprezentanților publicației, „firma a continuat să se extindă și să impresioneze” în ultimul an.

Ediția 2016 a IFLR 1000, lansată joi, 8 octombrie 2015, la Londra, include ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII în fruntea clasamentului în absolut toate cele 5 arii de practică supuse analizei: Financiar/Bancar, Piețe de capital, Fuziuni și achiziții, Project finance și Energie/Infrastructură.

De asemenea, nu mai puțin de 11 avocați ai firmei sunt nominalizați pentru implicarea în coordonarea unor proiecte de mare anvergură: Florentin Țuca, Gabriel Zbârcea, Ștefan Damian, Sorin Vlădescu, Șerban Pâslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Cătălin Băiculescu, Cristian Radu, Vlad Cercel.

Cătălin Băiculescu

Cătălin Băiculescu

„Suntem încântaţi că analiştii IFLR 1000 au punctat cu nota 10 activitatea ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII din ultimul an, clasându-ne pe primul loc în toate ariile de expertiză. Într-adevăr, această perioadă a fost una intensă la nivel tranzacțional, dar și prin prisma altor mandate derulate pe piaţa financiar-bancară și piaţa de capital. Nu în ultimul rând, am continuat să lucrăm în proiecte de anvergură din zona de energie și infrastructură, evaluate la câteva miliarde de euro. În paralel cu strategia de dezvoltare a portofoliului de clienți, ne-am concentrat și asupra extinderii echipei de avocați, susținută deopotrivă prin promovări interne și recrutări”, a declarat Cătălin Băiculescu, Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. Cu o vechime de 25 ani, clasamentele IFLR 1000 reprezintă o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din 120 de jurisdicții.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti