« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Corporate
DezbateriCărţiProfesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Lichidatorii judiciari numiți de ASF în dosarul de faliment al ASTRA
12.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Asigurări, Corporate, Insolvență | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității vineri, 9 octombrie 2015, un comunicat cu privire la selecţia practicienilor în insolvenţă pentru numirea ca lichidator judiciar provizoriu în dosarul de faliment al Societăţii de Asigurare-Reasigurare ASTRA S.A.

ASF a transmis către Tribunalul Bucureşti lista cuprinzând cele două societăţi de practicieni în insolvenţă, KPMG Restructuring SPRL şi Dascăl Insolvency SPRL, selectate de către Comisia de avizare pentru numirea ca lichidator în dosarul ASTRA.

Au răspuns invitației de participare la procedură 5 societăți de practicieni în insolvență. Din analiza documentelor depuse pentru fiecare ofertă în parte, Comisia a constatat ca 3 dintre oferte nu au îndeplinit condiţiile procedurale referitoare la perioada minimă de valabilitate a poliţei de răspundere profesională.

 
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD