BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Cinci locuri pentru avocați la conferință de drepul penal al UE organizată de INM
13.10.2015 | JURIDICE.ro

 
Competition Law

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 12 octombrie 2015, un anunț cu privire la oferirea a cinci locuri pentru avocați la conferinţa finală din cadrul proiectului JUST/2013/JPEN/AG/4496 „Drepturile procedurale în dreptul penal al Uniunii Europene”. Aceasta se va desfășura la Hotel Minerva din București în perioada 5-6 noiembrie 2015.

Conferința se dorește a fi o însumare a informațiilor relevate pe parcursul proiectului şi îşi propune o abordare profund practică a diferitelor ipostaze ale cooperării judiciare în materie penală, abordare grefată exact pe specificul activității specifice fiecărei din profesiile implicate (judecători, avocați şi grefieri) și care să transpună concret dispozițiile teoretice în realitate.

Persoanele interesate vor transmite următoarele documente doar în format electronic la adresa: razvan.mihaila@inm-lex.ro, până la data de 19 octombrie 2015:
Formularul de înscriere completat;
– Copie de pe legitimația de avocat sau alt act prin care se poate dovedi calitatea de avocat, emis de UNBR sau Barou component al UNBR;
– Opțional – documente pentru dovedirea nivelului de cunoaștere a limbii engleze.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.