Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Procuror cercetat disciplinar pentru exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă
13.10.2015 | JURIDICE.ro


Inspecția Judiciară a dat publicității luni, 12 octombrie 2015, un comunicat cu privire la exercitarea acţiunii disciplinare faţă de Adrian Ilarion Tarnoviețchi, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, pentru abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. t), teza a II-a – „exercitarea funcţiei cu gravă neglijenţă” din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată.

Procurorul, într-un număr de 9 cauze, nu a efectuat acte de urmărire penală într-o perioadă de timp îndelungată, de la 1 an şi 3 luni – la 2 ani, dosarele fiind soluţionate cu aplicarea greşită a dispoziţiilor privind prescripţia răspunderii penale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate