Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara inițiază ciclul Conferințelor Internaționale ale Journal of Eastern European Criminal Law
13.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept penal, Revista revistelor juridice, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a dat publicității marți, 13 octombrie 2015, un comunicat cu privire la lansarea ciclului Conferințelor Internaționale ale Journal of Eastern European Criminal Law,

Începând cu anul 2014, Facultatea editează publicația Journal of Eastern European Criminal Law, revistă științifică internațională bianuală, publicată în limba engleză la Editura Universul Juridic și indexată în bazele de date internaționale SSRN, EBSCO și HeinOnline.

Revista este rezultatul cooperării dintre departamentele de drept penal ale Facultății de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara și Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Pécs (Ungaria) și își propune să promoveze rezultatele cercetării științifice în domeniul dreptului penal, dreptului procesual penal, criminologiei, criminalisticii și ale altor arii ale științelor penale, obținute de specialiștii în materie din estul Europei și regiunile adiacente. Din comitetul științific al revistei fac parte profesori și cercetători reputați în domeniul științelor penale.

Revista are un caracter tematic, reunind în fiecare număr articole și studii dedicate unor teme speciale relevante: numărul 1 din anul 2014 a fost dedicat subiectului reformelor legislative în materie penală în fostele state socialiste, numărul 2 din anul 2014 – tematicii prevenirii și combaterii infracțiunilor de corupție, iar numărul 1 din anul 2015 – problematicii criminalității organizate.

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara inițiază, începând cu anul 2015, ciclul Conferințelor Internaționale ale Journal of Eastern European Criminal Law, la care sunt invitaţi să participe membrii comitetului științific, autorii articolelor și studiilor publicate în revistă, precum și alți specialiști interesați de tematica abordată.

Prima ediție a Conferințelor Journal of Eastern European Criminal Law, având tema Criminalitatea economică, se va desfășura la Timișoara, în perioada 15-16 octombrie 2015.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti