« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de inspectori judiciari
15.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 14 octombrie 2015, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de inspectori judiciari: două posturi în cadrul Direcţiei de inspecţie pentru judecători şi două posturi în cadrul Direcţiei de inspecţie pentru procurori.

Judecătorii şi procurorii care îndeplinesc condiţiile de participare îşi pot depune candidaturile pentru funcţia de inspector judiciar la sediul Inspecţiei Judiciare din Bucureşti, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 40, Sector 5, în termen de 15 zile de la data publicării prezentului anunţ.
Candidaturile vor fi însoţite de următoarele documente:
– curriculum vitae;
– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfăşurată în ultimii 3 ani;
– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum şi orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante;
– pentru candidaţii judecători, opţiunea pentru testarea scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcţie de specializare.

:: calendarul concursului
:: tematica și bibliografia pentru judecători
:: tematica și bibliografia pentru procurori

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.