Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs pentru ocuparea a 4 posturi vacante de inspectori judiciari
15.10.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 14 octombrie 2015, un anunț cu privire la declanșarea procedurii de concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de inspectori judiciari: două posturi în cadrul Direcţiei de inspecţie pentru judecători şi două posturi în cadrul Direcţiei de inspecţie pentru procurori.

Judecătorii şi procurorii care îndeplinesc condiţiile de participare îşi pot depune candidaturile pentru funcţia de inspector judiciar la sediul Inspecţiei Judiciare din Bucureşti, Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 40, Sector 5, în termen de 15 zile de la data publicării prezentului anunţ.
Candidaturile vor fi însoţite de următoarele documente:
– curriculum vitae;
– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfăşurată în ultimii 3 ani;
– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum şi orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante;
– pentru candidaţii judecători, opţiunea pentru testarea scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcţie de specializare.

:: calendarul concursului
:: tematica și bibliografia pentru judecători
:: tematica și bibliografia pentru procurori

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate