Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM ref. incompatibilitatea magistrat-membru în Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi a Pedepselor

16.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 13 octombrie 2015, revocarea Hotărârii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 600/2011 privind incompatibilitatea între funcţia de magistrat şi statutul de membru în cadrul Comitetului European pentru prevenirea torturii si a pedepselor

Plenul a hotărât adoptarea unei hotărâri în sensul că funcţiile de judecător şi procuror sunt compatibile cu calitatea de membru în Comitetul European pentru Prevenirea Torturii şi a Pedepselor sau Tratamentelor Inumane sau Degradante.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week