Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Este în interes de serviciu deplasarea magistraților la concursuri?

16.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii nu şi-a însuşit în ședința de marți, 13 octombrie 2015, punctul de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios privind solicitarea jud. Geanina Tăutu, Judecătoria Suceava, referitoare la decontarea cheltuielilor de transport efectuate cu ocazia participării la concursurile pentru numirea în funcţii de conducere.

Plenul a hotărât transmiterea unei circulare către ordonatorii de credite cu privire la faptul că Plenul a apreciat că este „în interes de serviciu” deplasarea magistraţilor la concursurile pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor, în cadrul instanţelor şi parchetelor.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate