Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Grup de lucru pentru analizarea propunerilor de modificare a Regulamentului privind concursul de numire în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor


16 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de marți, 13 octombrie 2015, constituirea unui grup de lucru la nivelul CSM în vederea analizării propunerilor de modificare a Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.

De asemenea, Plenul a desemnat coordonatorii grupului de lucru, respectiv: procuror Bogdan Gabor – vicepreşedintele CSM, și judecător Norel Popescu – membru ales al CSM.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică