Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Judecător cercetat disciplinar pentru întârzierea redactării hotărârilor în 588 de cauze
16.10.2015 | JURIDICE.ro

Inspecţia judiciară a dat publicității joi, 15 octombrie 2015, un comunicat cu privire la exercitarea acțiunii disciplinare față de un judecător.

Inspectorii judiciari au dispus, prin rezoluţia din 7 octombrie 2015, exercitarea acţiunii disciplinare faţă de Finta Fabiola, judecător la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, pentru abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. h), teza  a II-a – „întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile” din Legea nr. 303/2004.

În motivarea acţiunii disciplinare s-a reţinut că judecătorul, în 588 de cauze, a depăşit, cu până la 1 an şi 6 luni, termenul legal de redactare a hotărârilor judecătoreşti.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.