Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Judecător cercetat disciplinar pentru întârzierea redactării hotărârilor în 588 de cauze

16.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Inspecţia judiciară a dat publicității joi, 15 octombrie 2015, un comunicat cu privire la exercitarea acțiunii disciplinare față de un judecător.

Inspectorii judiciari au dispus, prin rezoluţia din 7 octombrie 2015, exercitarea acţiunii disciplinare faţă de Finta Fabiola, judecător la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, pentru abaterea disciplinară prevăzută de art. 99 lit. h), teza  a II-a – „întârzierea repetată în efectuarea lucrărilor, din motive imputabile” din Legea nr. 303/2004.

În motivarea acţiunii disciplinare s-a reţinut că judecătorul, în 588 de cauze, a depăşit, cu până la 1 an şi 6 luni, termenul legal de redactare a hotărârilor judecătoreşti.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week