Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

BONDOC ȘI ASOCIAȚII își extinde echipa cu încă trei avocați


16 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Achizitii publice, Corporate, Fuziuni și achiziții, SELECTED

Gabriela Pop, Mihai Ioniță și Cristi Porojanu s-au alăturat echipei BONDOC ȘI ASOCIAȚII începând cu luna octombrie.

Principalele arii de practică în care vor activa aceștia includ: drept societar/fuziuni & achiziții, drept imobiliar și achiziții publice.

Mihaela Bondoc, partener în cadrul firmei BONDOC ȘI ASOCIAȚII, a menționat faptul că această nouă extindere a echipei, care reprezintă rezultatul unei selecții riguroase din peste 300 de candidaturi, face parte din strategia de dezvoltare a firmei, corelată cu continuarea creșterii volumului de activitate. Mihaela Bondoc a declarat de asemenea că se anticipează ca, până la finele anului, să fie finalizat procesul de selecție pentru alte trei poziții (cu privire la următoarele domenii de practică: drept bancar & financiar, litigii și life sciences).

BONDOC ȘI ASOCIAȚII este una dintre cele mai dinamice firme de avocatură de business, cu o prezență însemnată și în plină creștere în piață. Firma are o echipă de avocați cu o vastă experiență, care beneficiază de o cunoaștere aprofundată a pieței locale, precum și a mediului economic și de reglementare local, cu expertiză în ceea cevprivește domenii complexe și sofisticate de asistență.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică