Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Iași / 23 octombrie 2015


20 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat

Curtea de Apel Iași a dat publicității luni, 19 octombrie 2015, un comunicat cu privire la activitățile programate cu ocazia sărbătoririi Zilei Europene Justiției Civile.

Instanța ieșeană organizează, în 23 octombrie 2015, Ziua Porților Deschise, manifestare ce vizează apropierea justiției de cetățeni, informarea acestora despre drepturile lor și despre modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.

Cu această ocazie, persoanele interesate au posibilitatea să îşi formeze o reprezentare clară a activității specifice a magistraților și personalului auxiliar, precum şi a etapelor pe care le parcurge un dosar de la înregistrare până la soluţionare, în scopul înțelegerii mai bine a funcționării mecanismelor justiției.

Porțile Curții de Apel Iași sunt deschise între orele 10:00-14:00, accesul făcându-se pe baza documentelor de identitate.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică