Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Craiova sărbătorește Ziua Europeană a Justiţiei Civile / 25 octombrie 2015

20.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Craiova a dat publicității luni, 19 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ionel Grigorie – Purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi Zilei Europene a Justiției Civile.

La sediul instanței craiovene va avea loc vineri, 25 octombrie 2015, manifestarea anuală intitulată: „Ziua Europeană a Justiţiei Civile”, cu scopul de a reaminti că justiţia este un serviciu public transparent, care dă dreptul cetăţenilor să-şi rezolve disputele private şi să-şi afirme drepturile. Agenda evenimentului cuprinde vizitarea instituţiei, a compartimentelor şi prezentarea atribuţiilor acestora şi lansarea broşurii „Uniunea Europeană – O construcţie necesară şi viabilă pentru Europa”, precum şi discuţii cu grupuri de studenţi de la facultăţile de drept din Craiova.

În holul central al instituţiei vor fi puse la dispoziţia publicului broşuri de informare privind: formularea cererilor în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului, admiterea în magistratură, organizarea sistemului judiciar în România, precum şi broşuri de informare editate de Curtea de Apel Craiova care cuprind informaţii concrete şi utile pentru justiţiabili.

Primirea şi înregistrarea participanţilor se va realiza în intervalul orar 9:30-10:00 în holul central al instituţiei, urmând ca vizita să se desfăşoare până la orele 15:00.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week