Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Prof. Richard Andrew Lawson în vizită la INM
20.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 16 octombrie 2015, un comunicat cu privire la vizita profesor Richard Andrew Lawson, Decanul Facultății de Drept din cadrul Universității din Leiden, Regatul Țărilor de Jos, specialist reputat în drept european și protecția europeană a drepturilor omului.

Profesorul a fost primit la sediul INM de către jud. Octavia Spineanu-Matei – director, judecător Ana-Maria Garofil – director adjunct și Andra Ghebri – șef departament formare inițială, care i-au prezentat modul de organizare și funcționare a INM și activitățile specifice, în linii generale.

În continuarea acestei activități, invitatul a susținut, pentru auditorii de justiție ai INM, o conferință cu durata de două ore și jumătate, cu tema „Human Rights Protection Before the National Courts, the Court of Justice and the European Court of Human Rights in Respect of Discrimination Matters.” Această activitate a fost inclusă în programul de formare inițială pentru anul 2015-2016.

Evenimentul a constituit un prilej unic pentru auditorii de justiție de a intra în dialog cu un reputat profesor și specialist internațional. Tema conferinței a fost una de actualitate, în contextul Avizului Consultativ al CJUE nr. 2/13 din 18 decembrie 2014, venind în completarea formării de care au beneficiat, în domeniu, auditorii de justiție pe parcursul primul an de studiu.

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.