Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Lucian Netejoru a participat la Reuniunea Semestrială a Preşedinţilor de Tribunale

20.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Inspecția Judiciară a dat publicității vineri, 16 octombrie 2015, un comunicat cu privire la participarea inspectorului-şef Lucian Netejoru la Reuniunea Semestrială a Preşedinţilor de Tribunale.

Lucian Netejoru a discutat cu preşedinţii de tribunale privind impactul procedurilor desfăşurate de Inspecţia Judiciară asupra activităţii tribunalelor şi a judecătoriilor din circumscripţiile acestora. De asemenea, s-au purtat discuţii cu privire la necesitatea revizuirii Regulamentului privind normele pentru efectuarea lucrărilor de inspecţie.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate