Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Deschiderea procedurii de redresare financiară la societatea de asigurare Euroins
20.10.2015 | Corina CIOROABĂ

Secţiuni: Asigurări, Insolvență, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 775 din data de 16 octombrie 2015 a fost publicată Decizia Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară nr. 2691/2015 privind deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan de redresare la Societatea ”Euroins România Asigurare Reasigurare” – S.A.

Prin hotărârea ASF s-a dispus deschiderea procedurii de redresare financiară pe bază de plan de redresare financiară, conform prevederilor Legii nr. 503/2004 privind redresarea financiară, falimentul, dizolvarea şi lichidarea voluntară în activitatea de asigurări, la Societatea ”Euroins România Asigurare Reasigurare” – S.A.

În acest sens, Consiliul de administraţie al Societăţii ”Euroins România Asigurare Reasigurare” – S.A. are obligaţia să întocmească şi să depună la sediul Autorităţii de Supraveghere Financiară un plan de redresare financiară în termen de cel mult 20 de zile de la data comunicării deciziei de deschidere a procedurii de redresare financiară.

Planul de redresare financiară întocmit de Consiliul de administraţie al Societăţii ”Euroins România Asigurare Reasigurare” – S.A. va cuprinde măsurile de redresare financiară a societăţii, precum şi modalităţile concrete şi termenele de îndeplinire a măsurilor asumate de conducerea societăţii în vederea restabilirii situaţiei financiare şi a indicatorilor prudenţiali ai societăţii în termen de 1 an de la comunicarea deciziei ASF.

Decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară este executorie.

Corina Cioroabă

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti