Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel București / 23 octombrie 2015

21.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel București a dat publicității marți, 20 octombrie 2105, un comunicat, semnat de jud. Daniel Grădinaru – Vicepreședinte și conducător al Biroului de Informare și Relații Publice, cu privire la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Justiției Civile”.

Instanța bucureșteană organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 10:00-13:00, „Ziua Porților Deschise” – manifestare anuală destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care își desfășoară activitatea în domeniul Justiție. Evenimentul va avea loc la Palatul de Justiției din București, sediul Curții de Apel București.

Vor fi primite grupuri de studenți și elevi interesați de activitatea judiciară și de aspectele practice ale înfăptuirii actului de justiție. Intrarea participanților se va face pe la intrarea principală, pe baza documentelor de identitate, iar accesul vizitatorilor în sălile care prezintă importanță va fi asigurat de persoane special desemnate de conducerea instanței.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week