Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel București / 23 octombrie 2015
21.10.2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel București a dat publicității marți, 20 octombrie 2105, un comunicat, semnat de jud. Daniel Grădinaru – Vicepreședinte și conducător al Biroului de Informare și Relații Publice, cu privire la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Justiției Civile”.

Instanța bucureșteană organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 10:00-13:00, „Ziua Porților Deschise” – manifestare anuală destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care își desfășoară activitatea în domeniul Justiție. Evenimentul va avea loc la Palatul de Justiției din București, sediul Curții de Apel București.

Vor fi primite grupuri de studenți și elevi interesați de activitatea judiciară și de aspectele practice ale înfăptuirii actului de justiție. Intrarea participanților se va face pe la intrarea principală, pe baza documentelor de identitate, iar accesul vizitatorilor în sălile care prezintă importanță va fi asigurat de persoane special desemnate de conducerea instanței.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.