Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Sistemul judiciar, Universitaria

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel București / 23 octombrie 2015

21 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel București a dat publicității marți, 20 octombrie 2105, un comunicat, semnat de jud. Daniel Grădinaru – Vicepreședinte și conducător al Biroului de Informare și Relații Publice, cu privire la acțiunile organizate cu ocazia sărbătoririi „Zilei Europene a Justiției Civile”.

Instanța bucureșteană organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 10:00-13:00, „Ziua Porților Deschise” – manifestare anuală destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care își desfășoară activitatea în domeniul Justiție. Evenimentul va avea loc la Palatul de Justiției din București, sediul Curții de Apel București.

Vor fi primite grupuri de studenți și elevi interesați de activitatea judiciară și de aspectele practice ale înfăptuirii actului de justiție. Intrarea participanților se va face pe la intrarea principală, pe baza documentelor de identitate, iar accesul vizitatorilor în sălile care prezintă importanță va fi asigurat de persoane special desemnate de conducerea instanței.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică