Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița / 23 octombrie 2015

21.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității marți, 20 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Narcis Erculescu – Vicepreședinte și purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile desfășurate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Tribunalul organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 11:00-14:00, la sediul din Târgoviște, Ziua Porților Deschise – manifestare dedicată elevilor, studenților, jurnaliștilor, reprezentanților societății civile, precum și celor interesați să cunoască specificul activităţii instanţelor.

Cu această ocazie vor fi vizitate compartimentele de specialitate, cu prezentarea atribuţiilor acestora, se va explica circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze şi, totodată, participanţilor le vor fi oferite modele de diverse cereri, broşuri transmise de Consiliul Superior al Magistraturii şi broşuri de prezentare a instanţei.

La aceeaşi dată, Tribunalul Dâmboviţa în colaborare cu Centrul de Cercetări în Ştiinţe Sociale din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative organizează conferinţa „Interferenţe între Codul muncii, Legea funcţionarilor publici şi alte legi speciale”, ce se va desfăşura în Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universităţii Valahia din Târgovişte.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week