Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
Comunicate profesioniştiEvenimente programateOportunităţi de carieră

Ziua Porților Deschise la Tribunalul Dâmbovița / 23 octombrie 2015


21 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Tribunalul Dâmbovița a dat publicității marți, 20 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Narcis Erculescu – Vicepreședinte și purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile desfășurate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Tribunalul organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 11:00-14:00, la sediul din Târgoviște, Ziua Porților Deschise – manifestare dedicată elevilor, studenților, jurnaliștilor, reprezentanților societății civile, precum și celor interesați să cunoască specificul activităţii instanţelor.

Cu această ocazie vor fi vizitate compartimentele de specialitate, cu prezentarea atribuţiilor acestora, se va explica circuitul unui dosar, precum şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze şi, totodată, participanţilor le vor fi oferite modele de diverse cereri, broşuri transmise de Consiliul Superior al Magistraturii şi broşuri de prezentare a instanţei.

La aceeaşi dată, Tribunalul Dâmboviţa în colaborare cu Centrul de Cercetări în Ştiinţe Sociale din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative organizează conferinţa „Interferenţe între Codul muncii, Legea funcţionarilor publici şi alte legi speciale”, ce se va desfăşura în Amfiteatrul Institutului de Cercetări al Universităţii Valahia din Târgovişte.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii