Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

WOLF THEISS a acordat consultanță Pfeisterer Holding în procesul de achiziționare a Lapp Insulators Holding


21 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Birourile WOLF THEISS din Bucuresti si Varsovia au acordat consultanta companiei Pfisterer Holding AG in legatura cu achizitionarea de catre aceasta a intregului capital social al societatii Lapp Insulators Holding GmbH.

Compania achizitionata este al treilea furnizor de izolatori de inalta tensiune din lume. Produsele din portelan si compozit fabricate de aceasta sunt folosite in retele de inalta tensiune si feroviare, echipamente de comutare si alte echipamente electrice din peste 70 de tari.

Tranzactia a fost finalizata in data de 2 octombrie 2015. Birourile WOLF THEISS au realizat un proces de due diligence pentru filiala poloneza si cea romaneasca a companiei Lapp Insulators din Jedlina (Polonia) si Turda (Romania). Birourile WOLF THEISS Praga si Kiev au acordat, de asemenea, consultanta in legatura cu anumite aspecte juridice guvernate de dreptul ceh si ucrainean asociate tranzactiei.

Consultanta din perspectiva legislatiei germane a fost asigurata de Heymann & Partner Rechtsanwälte GmbH. Pe langa realizarea analizei de due diligence juridic in jurisdictiile mentionate mai sus, WOLF THEISS a asistat clientul in legatura cu diferite aspecte ale negocierii contractului de vanzare-cumparare si din domeniul concurentei.

Echipa WOLF THEISS Bucuresti, din care au facut parte Diana Stetiu si Rodica Stamate, a fost coordonata de partenerii firmei Ileana Glodeanu si Bryan Jardine. Aslanowicz a coordonat echipa WOLF THEISS din Varsovia, din care au facut parte Karolina Lapiak si Anna Dobosz. Alti avocati WOLF THEISS implicati in proces au fost Taras Dumych, Sergii Zcheka si Mykhailo Razuvaiev din Kiev si Tomas Rychly si Radek Kraus din Praga.

DESPRE WOLF THEISS
Infiintata in 1957, WOLF THEISS este una dintre principalele firme de avocatura din Europa Centrala si de Est, specializata in acordarea de asistenta in domeniul afacerilor internationale. In cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, isi desfasoara activitatea 300 de avocati care acorda consultanta pentru societaţi comerciale locale si internationale, cu operatiuni in domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru banci si societati de asigurare. Imbinand practica juridica si cea comerciala, WOLF THEISS dezvolta solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate in domeniul juridic, fiscal si comercial.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii