Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Ploiești / 23 octombrie 2015


22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Curtea de Apel Ploiești a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Cristina Georgescu – Purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Conform tradiției ultimilor ani, la data de 23 octombrie 2015, Curtea de Apel Ploiești organizează „Ziua Europeană a Justiţiei”, eveniment desfășurat cu scopul de a aduce în atenția cetățenilor modul de funcționare a justiției și de a sprijini dezvoltarea unui spațiu judiciar comun european. Sub coordonarea jud. Cristina Georgescu, instanța va organiza o manifestare destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care activează în domeniul judiciar.

Ziua de 23 octombrie 2015 va fi o „Zi a Porţilor Deschise” la sediul Curţii de Apel Ploieşti, fiind invitaţi elevi ai Colegiului Național Jean Monnet Ploiești, clasele a VIII-a și XII-a, interesaţi de cunoaşterea sistemului judiciar românesc. Agenda evenimentului va cuprinde: primirea elevilor din cadrul Colegiului Național Jean Monnet din Ploieşti, asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei birourilor conducerii Curţii de Apel Ploieşti, dezbateri privind impactul violenței și al traficului și consumului de droguri în societatea contemporană, înmânarea diplomelor de participare, dar și primirea justiţiabililor şi a altor persoane interesate de cunoaşterea activităţii Curţii de Apel Ploieşti.

Acestora li se va permite asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei, cu oferirea explicaţiilor în limitele legale de persoane special desemnate de conducerea instanței, în intervalul orar 08:30-12:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii