Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Ploiești / 23 octombrie 2015
22.10.2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Ploiești a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Cristina Georgescu – Purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Conform tradiției ultimilor ani, la data de 23 octombrie 2015, Curtea de Apel Ploiești organizează „Ziua Europeană a Justiţiei”, eveniment desfășurat cu scopul de a aduce în atenția cetățenilor modul de funcționare a justiției și de a sprijini dezvoltarea unui spațiu judiciar comun european. Sub coordonarea jud. Cristina Georgescu, instanța va organiza o manifestare destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care activează în domeniul judiciar.

Ziua de 23 octombrie 2015 va fi o „Zi a Porţilor Deschise” la sediul Curţii de Apel Ploieşti, fiind invitaţi elevi ai Colegiului Național Jean Monnet Ploiești, clasele a VIII-a și XII-a, interesaţi de cunoaşterea sistemului judiciar românesc. Agenda evenimentului va cuprinde: primirea elevilor din cadrul Colegiului Național Jean Monnet din Ploieşti, asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei birourilor conducerii Curţii de Apel Ploieşti, dezbateri privind impactul violenței și al traficului și consumului de droguri în societatea contemporană, înmânarea diplomelor de participare, dar și primirea justiţiabililor şi a altor persoane interesate de cunoaşterea activităţii Curţii de Apel Ploieşti.

Acestora li se va permite asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei, cu oferirea explicaţiilor în limitele legale de persoane special desemnate de conducerea instanței, în intervalul orar 08:30-12:00.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.