Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Ploiești / 23 octombrie 2015
22.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Ploiești a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Cristina Georgescu – Purtător de cuvânt, cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Conform tradiției ultimilor ani, la data de 23 octombrie 2015, Curtea de Apel Ploiești organizează „Ziua Europeană a Justiţiei”, eveniment desfășurat cu scopul de a aduce în atenția cetățenilor modul de funcționare a justiției și de a sprijini dezvoltarea unui spațiu judiciar comun european. Sub coordonarea jud. Cristina Georgescu, instanța va organiza o manifestare destinată cetățenilor, studenților, elevilor, precum și persoanelor care activează în domeniul judiciar.

Ziua de 23 octombrie 2015 va fi o „Zi a Porţilor Deschise” la sediul Curţii de Apel Ploieşti, fiind invitaţi elevi ai Colegiului Național Jean Monnet Ploiești, clasele a VIII-a și XII-a, interesaţi de cunoaşterea sistemului judiciar românesc. Agenda evenimentului va cuprinde: primirea elevilor din cadrul Colegiului Național Jean Monnet din Ploieşti, asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei birourilor conducerii Curţii de Apel Ploieşti, dezbateri privind impactul violenței și al traficului și consumului de droguri în societatea contemporană, înmânarea diplomelor de participare, dar și primirea justiţiabililor şi a altor persoane interesate de cunoaşterea activităţii Curţii de Apel Ploieşti.

Acestora li se va permite asistarea la desfăşurarea şedinţelor de judecată planificate în ziua respectivă, vizitarea şi prezentarea compartimentelor relevante pentru activitatea instituţiei, cu oferirea explicaţiilor în limitele legale de persoane special desemnate de conducerea instanței, în intervalul orar 08:30-12:00.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti