Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 


Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Brașov / 23 octombrie 2015
22.10.2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Brașov a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Braşov organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 9:00-12:00, în cadrul evenimentului de tipul „Ziua Porţilor Deschise”, prezentări cu privire la circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţile de lucru ale personalului instanţei, asigurându-se, totodată, şi liberul acces al participanţilor în zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

În aceeaşi zi, a fost invitat la sediul Curţii de Apel Braşov un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, care să participe la activităţile desfăşurate de instanţă la ora 11:00, ulterior având loc, la ora 12:00, o dezbatere privind funcţionarea justiţiei, în Camera de consiliu de la sediul instanţei.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.