Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Brașov / 23 octombrie 2015

22.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Curtea de Apel Brașov a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Braşov organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 9:00-12:00, în cadrul evenimentului de tipul „Ziua Porţilor Deschise”, prezentări cu privire la circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţile de lucru ale personalului instanţei, asigurându-se, totodată, şi liberul acces al participanţilor în zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

În aceeaşi zi, a fost invitat la sediul Curţii de Apel Braşov un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, care să participe la activităţile desfăşurate de instanţă la ora 11:00, ulterior având loc, la ora 12:00, o dezbatere privind funcţionarea justiţiei, în Camera de consiliu de la sediul instanţei.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week