Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Brașov / 23 octombrie 2015


22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Curtea de Apel Brașov a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

În scopul celebrării Zilei Europene a Justiţiei Civile, Curtea de Apel Braşov organizează vineri, 23 octombrie 2015, între orele 9:00-12:00, în cadrul evenimentului de tipul „Ziua Porţilor Deschise”, prezentări cu privire la circuitul dosarelor, etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze, modalităţile de lucru ale personalului instanţei, asigurându-se, totodată, şi liberul acces al participanţilor în zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

În aceeaşi zi, a fost invitat la sediul Curţii de Apel Braşov un grup de studenţi ai Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, care să participe la activităţile desfăşurate de instanţă la ora 11:00, ulterior având loc, la ora 12:00, o dezbatere privind funcţionarea justiţiei, în Camera de consiliu de la sediul instanţei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică