Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Stagii de practică pentru studenții Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara la instanțele timișorene


22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar, Universitaria

Curtea de Apel Timişoara a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la stagiile de practică oferite studenților Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Începând cu data de 20 octombrie 2015, studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (anul IV) vor desfăşura practică de specialitate (internship) pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Tribunalul Timiş şi, respectiv, Judecătoria Timişoara.

În virtutea protocolului semnat între cele patru instituţii încă din anul 2010 şi care se află în cel de-al şaselea an de derulare, fiecare student este implicat în activitatea de practică profesională pe lângă un judecător mentor. Activitatea de mentorat a magistraţilor judecători implicaţi în realizarea activităţii de practică de specialitate organizată în baza protocolului presupune şi reclamă necesitatea contactului profesional direct între aceşti judecători şi studenţii ce le sunt încredinţaţi.

Iniţierea celei de-a 6-a etape a protocolului, pentru anul universitar 2015-2016, a avut loc în data de 19 octombrie 2015, la sediul Curţii de Apel Timişoara, în coordonarea jud. Camelia Lucaciuc – Vicepreşedinte, precum şi a prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decanul Facultăţii de Drept, şi conf. univ. dr. Cristian Clipa – Prodecan, şi în prezenţa a 45 de judecători de la instanţele timişorene, respectiv 45 de studenţi din anul IV.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică