Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Stagii de practică pentru studenții Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara la instanțele timișorene
22.10.2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Timişoara a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la stagiile de practică oferite studenților Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Începând cu data de 20 octombrie 2015, studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (anul IV) vor desfăşura practică de specialitate (internship) pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Tribunalul Timiş şi, respectiv, Judecătoria Timişoara.

În virtutea protocolului semnat între cele patru instituţii încă din anul 2010 şi care se află în cel de-al şaselea an de derulare, fiecare student este implicat în activitatea de practică profesională pe lângă un judecător mentor. Activitatea de mentorat a magistraţilor judecători implicaţi în realizarea activităţii de practică de specialitate organizată în baza protocolului presupune şi reclamă necesitatea contactului profesional direct între aceşti judecători şi studenţii ce le sunt încredinţaţi.

Iniţierea celei de-a 6-a etape a protocolului, pentru anul universitar 2015-2016, a avut loc în data de 19 octombrie 2015, la sediul Curţii de Apel Timişoara, în coordonarea jud. Camelia Lucaciuc – Vicepreşedinte, precum şi a prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decanul Facultăţii de Drept, şi conf. univ. dr. Cristian Clipa – Prodecan, şi în prezenţa a 45 de judecători de la instanţele timişorene, respectiv 45 de studenţi din anul IV.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.