Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Stagii de practică pentru studenții Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara la instanțele timișorene
22.10.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Curtea de Apel Timişoara a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la stagiile de practică oferite studenților Facultății de Drept a Universității de Vest din Timișoara.

Începând cu data de 20 octombrie 2015, studenţii Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (anul IV) vor desfăşura practică de specialitate (internship) pe lângă Curtea de Apel Timişoara, Tribunalul Timiş şi, respectiv, Judecătoria Timişoara.

În virtutea protocolului semnat între cele patru instituţii încă din anul 2010 şi care se află în cel de-al şaselea an de derulare, fiecare student este implicat în activitatea de practică profesională pe lângă un judecător mentor. Activitatea de mentorat a magistraţilor judecători implicaţi în realizarea activităţii de practică de specialitate organizată în baza protocolului presupune şi reclamă necesitatea contactului profesional direct între aceşti judecători şi studenţii ce le sunt încredinţaţi.

Iniţierea celei de-a 6-a etape a protocolului, pentru anul universitar 2015-2016, a avut loc în data de 19 octombrie 2015, la sediul Curţii de Apel Timişoara, în coordonarea jud. Camelia Lucaciuc – Vicepreşedinte, precum şi a prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decanul Facultăţii de Drept, şi conf. univ. dr. Cristian Clipa – Prodecan, şi în prezenţa a 45 de judecători de la instanţele timişorene, respectiv 45 de studenţi din anul IV.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate