Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Ușilor Deschise la Tribunalul Maramureș / 23 octombrie 2015
22.10.2015 | JURIDICE.ro

Tribunalul Maramureș a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ileana-Daniela Waltner – Conducătorul Biroului de informare și relații publice, cu privire la acțiunile programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

La sediul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureş din Baia Mare se va desfășura vineri, 23 octombrie 2015, între orele 10:00-13:00, manifestarea anuală „Ziua Uşilor Deschise”. Evenimentul se adresează persoanelor dornice să cunoască activitatea instanţelor de judecată şi să înţeleagă modul în care se desfăşoară actul de justiţie, sens în care va fi permis accesul acestora în zonele de interes ale instanţei, în prezenţa judecătorilor şi grefierilor anume desemnaţi, care le vor asigura asistenţa necesară.

Accesul în sediul instanţei se va face pe baza actului de identitate.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.