Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Sistemul judiciar, Universitaria

Ziua Porților Deschise la Curtea de Apel Pitești / 26 octombrie 2015

22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

Curtea de Apel Pitești a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. dr. Marius Andreescu – Purtător de cuvânt, cu privire la manifestările programate cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Pe 26 octombrie 2015, instanța organizează o serie de evenimente ce au ca scop stabilirea unor relații de încredere între cei care participă la realizarea actului de justiție și beneficiarii acestuia. În cadrul „Zilei Porților Deschise”, se va permite accesul în cadrul instanței oricărei persoane doritoare, pe baza documentelor de identitate, fără însă a se perturba activitățile curente ale Curții de Apel Pitești.

Se vor organiza grupuri de vizitatori care vor fi conduse de câte o persoană desemnată de conducerea instanței, gruprui cărora li se va facilit vizitarea tuturor compartimentelor care prezintă relevanță pentru activitatea instituției, vizitatorilor urmând a li se explica circuitul unui dosar în instanță, cât și etapele procesuale ce trebuie parcurse până la soluționare. De asemenea, vor fi organizate vizite la sediul Curții de Apel Pitești pentru mai multe grupuri de studenți de la facultățile de profil juridic din oraș.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică