Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Comunicarea către avocați a documentelor emise de conducerea baroului


22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Baroului Dolj a decis în ședința de joi, 15 octombrie 2015, cu privire la propunerea av. Lucian Bernd Săuleanu, Decan, referitoare la stabilirea unei proceduri de comunicare către avocaţi a unor documente emise de organele de conducere ale baroului, în cazul returnării corespondenţei transmise prin poştă, că procedura de comunicare în astfel de situaţii va fi afişarea documentelor la sediul profesional al avocatului, precum şi pe Contul Avocatului. Consiliul l-a împuternicit pe Vîlceanu Petrică Laureţiu în vederea efectuării procedurii de afişare la sediul profesional al avocatului.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro