Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Deciziile Consiliului ASF – 21 octombrie 2015


22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la deciziile adoptate de Consiliul ASF în ședința din aceeași zi.

Consiliul ASF a aprobat numirea lui Othmar Ederer în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere al societăţii GRAWE ROMÂNIA ASIGURARE S.A., a lui Juraj Lelkes în calitate de membru şi Preşedinte al Directoratului la societatea ASIGURAREA ROMÂNEASCĂ – ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A, precum şi a lui Petros Papanikolaou ca membru şi Preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea ALLIANZ – ŢIRIAC ASIGURĂRI S.A.

De asemenea, a fost aprobată modificarea actelor constitutive în cazul a 13 brokeri de asigurare, ca urmare a majorării capitalului social al acestora, precum și retragerea de la tranzacţionare şi radierea din evidenţa ASF a acţiunilor emise de un număr de 84 de societăți.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică