Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Consiliul Concurenței. Masă rotundă privind Serviciul de iluminat public
22.10.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Concurenței a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la piața Serviciului de iluminat public.

Consiliul a găzduit o masă rotundă care a reunit reprezentanții industriei de profil, printre care: Doru Ciocan, Președintele Autorității de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC), Eugen Bujoareanu, director în cadrul Autorității Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), dar și liderii principalelor companii în domeniu.

Una dintre principalele concluzii a fost că Serviciul de iluminat public (SIP) este o piață care, la nivel național, este afectată de lipsa de uniformitate a contractelor de concesiune de la o localitate la alta și de o serie de factori de organizare locală (stabilirea regimului de proprietate asupra unor bunuri din sistemul de iluminat public de exemplu stâlpii).

Bogdan Chirițoiu, Președintele Consiliului Concurenței: „Ne interesează o piață a serviciilor de utilități publice, inclusiv în domeniul iluminatului public, care respectă regulile de concurență și anume delegate prin proceduri de licitaţie. Contractele trebuie să fie pe o durată cât mai scurtă și la un preț accesibil, ci nu prohibitiv pentru populație”.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate