Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Drept penal, Dreptul sanatatii

ANA prezentă la primul Congres Naţional de Toxicologie cu participare internaţională

22 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

Ministerul Afacerilor Interne a dat publicității miercuri, 21 octombrie 2015, un comunicat cu privire la primul Congres Naţional de Toxicologie cu participare internaţională, organizat de Secţia de Toxicologie a Societății de Stiințe Farmaceutice din România (afiliată la EUROTOX), organizat la București, în perioada 16-18 octombrie 2015.

Manifestarea a avut ca temă „Toxicologia la confluenţa dintre domenii” şi şi-a propus crearea unui cadru facil pentru identificarea, interacţiunea şi comunicarea între actorii relevanţi din acest domeniu. Din Comitetul ştiinţific al congresului a făcut parte şi directorul Agenţiei Naţionale Antidrog, chestor de poliţie Sorin Oprea, care a prezentat, într-una din sesiunile plenare ale reuniunii, comunicarea ştiinţifică “Situaţia drogurilor în România”. Lucrarea a adus în faţa participanţilor cele mai recente rezultate privind consumul de droguri în România, fundamentate pe baza studiilor de prevalență în populaţia generală, realizate de Agenţia Naţională Antidrog.

Congresul Naţional de Toxicologie din România a reunit medici, farmacişti, psihologi, precum si cercetători şi specialişti din domenii conexe toxicologiei, organizatorii dorind astfel să atragă atenţia participanţilor asupra riscurilor toxice asociate, aferente interacţiunii xenobioticelor şi organismelor vii.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică