Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Examenul de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari. Probele orale. Repartizarea candidaților
23.10.2015 | JURIDICE.ro

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 22 octombrie 2015, un anunț cu privire la susținerea probelor orale din cadrul examenului de capacitate al judecătorilor și procurorilor stagiari.

Probele orale se vor desfășura începând cu 28 octombrie, la sediul INM din București, potrivit repartizării candidaților. Susținerea probelor orale se va face astfel: 28 octombrie 2015 începând cu ora 14:00, în zilele de 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie începând cu ora 8:30, cu pauză între 14:00-15:00.

Candidații vor fi prezenți la sălile de examen cu cel puțin 15 minute înainte de ora începerii probelor. Accesul acestora în săli se va face pe baza unui act de identitate.


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.