Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Judecător cercetat disciplinar pentru depășirea termenului de redactare a hotărârilor în 476 de cauze


23 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Inspecția Judiciară a dat publicității joi, 22 octombrie 2015, un comunicat cu privire la exercitarea acțiunii disciplinare faţă de Răzvan Vladimir Davidencu, judecător la Judecătoria Constanţa, pentru abaterile disciplinare prevăzute de art. 99 lit. f), h), k) şi m) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

În motivarea acţiunii disciplinare s-a reţinut, în principal, că judecătorul, în 476 de cauze, a depăşit, cu până la 336 de zile, termenul legal de redactare a hotărârilor judecătoreşti şi a absentat în mod nejustificat un număr de 36 de zile de la instanţă, zile în care trebuia să ia măsuri în dosare cu dată recomandată, să intre în şedinţe de judecată sau să facă pronunţări, urmare a amânărilor de pronunţare dispuse.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică