Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ELSA București organizează Postuniversitaria


23 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

12140114_10205505858221649_7694352426463515453_oELSA București organizează, în perioada 19 octombire – 6 decembire 2015, Postuniversitaria. Unul dintre cele mai de anvergură proiecte ale departamentului STEP îşi propune să obţină locuri de practică în cadrul instițuiilor publice din Bucureşti pentru studenţii la drept.

Acesta se desfăşoară pe mai multe etape şi anume: începând cu ziua de luni, 19 octombrie 2015, studenţii au început să-şi ridice chestionarul de înscriere de la sediul asociaţiei, urmând să susţină interviuri în perioada 26-28 octombrie. În cadrul interviului fiecare în parte îşi va putea exprima opţiunea cu privire la instituţiile la care doreşte să-şi desfăşoare practica juridică. Printre acestea se numără: Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, judecătorii, parchete, Ministerul Justiţiei, CSM, Avocatul Poporului, Curtea de Apel, INM. Următorul pas constă în desfăşurarea stagiului de practică, care va avea loc pentru studenţii anilor II şi III în perioada 16 octombrie – 29 noiembrie, iar pentru cei ai anilor III şi IV, în perioada 16 octombrie – 6 decembrie.

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial ELSA București, precum și pagina de Facebook a evenimentului.

ELSA București contribuie prin cele trei departamente principale (Activităţi Academice, Seminare & Conferinţe, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturală şi profesională a studenţilor şi a tinerilor jurişti. Implicând stagii de practică, seminare şi conferinţe, publicaţii sau procese simulate, ELSA are un singur scop, acela privind evoluţia tinerilor în sistemul juridic.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii