ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Nou! Revista juridica online: Note. Studii. Juridice
01.06.2009 | JURIDICE.ro, Andrei Savescu


Lansam public proiectul „Note. Studii. Juridice„. Ce inseamna asta?

Note. Studii. Juridice este o revista online (ISSN: 2066-0944) editata de Juressa.NET sub egida Societatii de Studii Juridice. Periodicitate: saptamanal.

Revista se bucura de un consiliu stiintific alcatuit din personalitati binecunoscute: dr. Lucian Bercea, conferentiar universitar, Facultatea de Drept a Universitatii de Vest, Timisoara, Prodecan, dr. Radu Chirita, lector universitar, Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, dr. Gheorghe Florea, Presedinte al Consiliului de Conducere al INPPA, Presedinte UNBR, dr. Lavinia Lefterache, lector universitar, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, dr. Florin Motiu, lector universitar, Facultatea de Drept a Universitatii de Vest, Timisoara, dr. Gheorghe Piperea, conferentiar universitar, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, dr. Mihai Sandru, conferentiar universitar, Facultatea de Drept a Universitatii Dimitrie Cantemir, Bucuresti, dr. Dan Sova, conferentiar universitar, Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, dr. Francisca Vasile, formator, Institutul National al Magistraturii.

Asadar, dupa mai multi ani de eforturi, obiectivul Juridice.ro de realizare a unei reviste juridice online a prins viata. Va multumim ca suntem impreuna.

Va invitam sa scrieti. Vom analiza cu atentie toate materialele transmise spre publicare si vom raspunde tuturor autorilor. Va rugam ca materialele trimise spre publicare sa fie, pe cat posibil, concentrate, de dimensiuni mici.

Revista online Note. Studii. Juridice este acreditata de catre Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) pentru recunoasterea activitatii publicistice a avocatilor ca modalitate de indeplinire a obligatiei de pregatire profesionala continua.

Andrei Savescu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “Nou! Revista juridica online: Note. Studii. Juridice”

  1. Rita Gargarita spune:

    Va multumim . Asteptam articole claifictoarea a multor indvertente intre lege si principii de drept, intre probe si pretentii,cu mai mre angajare pentru constatarea adevarurilor. Felicitari!

  2. av ioana oltean spune:

    o initiativa demna de toata lauda, in haosul jurisprudentei la care asistam.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate