Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Peste 300 de elevi în vizită la Tribunalul Mureș

27.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Tribunalul Mureş a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un comunicat, semnat de jud. Ioana Delia Lucaci – Președinte, cu privire la modul în care s-a desfășurat evenimentul ”Ziua Porților Deschise”, organizat pe 23 octombrie 2015, cu prilejul celebrării “Zilei Europene a Justiției Civile”.

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de activitatea instanţei, participanţii având posibilitatea de a înţelege mai bine mecanismele angrenate în această activitate, precum şi drepturilor lor şi modalitatea de funcţionare a justiţiei de zi cu zi.

Tribunalul Mureş s-a bucurat de prezenţa unui număr de aproximativ 330 de elevi, de la colegiile din municipiul Tg. Mureş, Colegiul Economic Transilvania, Colegiul Naţional Unirea, Liceul Vocaţional Pedagogic Tg. Mureş.

Evenimentul a cuprins vizitarea compartimentelor instanţei, asistarea la şedinţele de judecată din ziua respectivă, ulterior având loc discuţii cu magistraţii Tribunalului Mureş: judecător Ioana Lucaci, preşedintele Tribunalului Mureş, judecător Radu Iosof, preşedintele Secţiei civile a Tribunalului Mureş, judecător Marilena Lulea, judecător Sonia Deaconescu, Purtător de cuvânt, judecător Laura Dumitrescu şi reprezentanţi ai Ministerului Public, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Mureş, Tiberiu Onea, procuror Daniel Oltean de la DIICOT, procuror Raluca Moisoiu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.

S-au dezbatut teme de interes pentru elevi, precum rolul justiției în societate, sistemul de justiţie din România, aspecte ale meseriei de magistrat. Claselor de elevi li s-au acordat diplome de participare, broşuri privind admiterea în magistratură, precum şi manuale de educaţie juridică.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week