Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

INM găzduiește Marea Finală a Ediției aniversare THEMIS 2015

27.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un comunicat cu privire la competiția internațională THEMIS 2015.

INM găzduiește, în perioada 26-28 octombrie 2015, Marea Finală a celei de a X-a Ediții, aniversare, a THEMIS, ca urmare a câștigării ediției anterioare, derulate în anul 2014, de către o echipă română de auditori de justiție.

În Marea Finală din acest an participă cele opt echipe calificate în urma Semi-Finalelor, provenind din următoarele state: Franța, Italia, Polonia, România. Lucrările se desfășoară în prezența unui Mare Juriu alcătuit din cinci profesioniști în domeniul de specialitate al acestei ultime etape, a cărei temă este Dreptul la un proces echitabil (Art. 47 din Carta Drepturilor Fundamentale a UE și Art. 6 din CEDO). Cei cinci membri ai Marelui Juriu au fost desemnați în acest scop de către Rețeaua Europeană de Formare Judiciară (REFJ/EJTN).

La data de 28 octombrie 2015, ultima zi a competiției, vor avea loc ceremonia de celebrare a celor 10 ani de existență a THEMIS și ceremonia de premiere.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week