Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNG. Adunarea generală a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere / 5 noiembrie 2015

27.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un anunț, semnat de jud. Mihaela Angelica Iacuba, director, cu privire la convocarea Adunării generale a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire propriu în Consiliul de conducere al SNG.

Adunarea generală a fost convocată pentru data de 5 noiembrie 2015, ora 16:00, la sediul INM. În vederea ocupării postului de reprezentant a fost depusă o singură candidatură, a jud. Aurel Pușcă, vicepreședintele Tribunalului Buzău, formator la disciplina Drept procesual penal.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week