Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

SNG. Adunarea generală a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire în Consiliul de conducere / 5 noiembrie 2015
27.10.2015 | JURIDICE.ro


Școala Națională de Grefieri a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un anunț, semnat de jud. Mihaela Angelica Iacuba, director, cu privire la convocarea Adunării generale a formatorilor în vederea alegerii unui reprezentant al personalului de instruire propriu în Consiliul de conducere al SNG.

Adunarea generală a fost convocată pentru data de 5 noiembrie 2015, ora 16:00, la sediul INM. În vederea ocupării postului de reprezentant a fost depusă o singură candidatură, a jud. Aurel Pușcă, vicepreședintele Tribunalului Buzău, formator la disciplina Drept procesual penal.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate