Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Vicepreședintele Curții de Apel Cluj s-a întâlnit cu reprezentanții mediatorilor din județele arondate acestei curți

27.10.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul de Mediere a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un comunicat, semnat de Nemeş Pop Ileana – Reprezentant în relația cu sistemul judiciar pe lângă Curtea de Apel Cluj, cu privire la întâlnire profesională având ca temă consolidarea dialogului dintre sistemul judiciar şi Corpul Profesional al Mediatorilor, ce a avut loc pe 22 octombrie 2015, la sediul Curţii de Apel Cluj.

Curtea de Apel Cluj a fost reprezentată de judecător Valentin Mitea, vicepreşedinte, iar din partea Corpului Profesional al Mediatorilor au participat reprezentanţii mediatorilor din cele patru judeţe arondate Curţii de Apel Cluj, respectiv: Marta-Bianca Pintea – CPMJ Bistrița-Năsăud, Aurora Cîrlig – CPMJ Cluj, Petru Vaida – CPMJ Maramureș, Nicolae-Ştefan Ştef – CPMJ Sălaj şi Ileana Nemeş-Pop.

Tema principală de discuție dintre reprezentanţii celor două instituţii a avut ca obiectiv general medierea, ca metodă alternativă de soluţionare a litigiilor, şi identificarea unor modalităţi concrete de abordare a relaţiilor de colaborare dintre cele două instituţii, astfel încât serviciile de mediere oferite să faciliteze creşterea încrederii cetăţenilor în actul de justiţie şi să contribuie la dezvoltarea unei atitudini de conștientizare a beneficiilor pe care medierea le poate aduce societăţii româneşti.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week