Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Vicepreședintele Curții de Apel Cluj s-a întâlnit cu reprezentanții mediatorilor din județele arondate acestei curți
27.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul de Mediere a dat publicității luni, 26 octombrie 2015, un comunicat, semnat de Nemeş Pop Ileana – Reprezentant în relația cu sistemul judiciar pe lângă Curtea de Apel Cluj, cu privire la întâlnire profesională având ca temă consolidarea dialogului dintre sistemul judiciar şi Corpul Profesional al Mediatorilor, ce a avut loc pe 22 octombrie 2015, la sediul Curţii de Apel Cluj.

Curtea de Apel Cluj a fost reprezentată de judecător Valentin Mitea, vicepreşedinte, iar din partea Corpului Profesional al Mediatorilor au participat reprezentanţii mediatorilor din cele patru judeţe arondate Curţii de Apel Cluj, respectiv: Marta-Bianca Pintea – CPMJ Bistrița-Năsăud, Aurora Cîrlig – CPMJ Cluj, Petru Vaida – CPMJ Maramureș, Nicolae-Ştefan Ştef – CPMJ Sălaj şi Ileana Nemeş-Pop.

Tema principală de discuție dintre reprezentanţii celor două instituţii a avut ca obiectiv general medierea, ca metodă alternativă de soluţionare a litigiilor, şi identificarea unor modalităţi concrete de abordare a relaţiilor de colaborare dintre cele două instituţii, astfel încât serviciile de mediere oferite să faciliteze creşterea încrederii cetăţenilor în actul de justiţie şi să contribuie la dezvoltarea unei atitudini de conștientizare a beneficiilor pe care medierea le poate aduce societăţii româneşti.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.