Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cerere de apărare a reputației profesionale formulată de un judecător ICCJ, admisă
28.10.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 27 octombrie 2015, un comunicat cu privire la apărarea reputaţiei profesionale a lui Ilie Iulian Dragomir, judecător în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Plenul CSM a constatat că afirmaţiile nefondate lansate în spaţiul public la adresa judecătorului i-au afectat reputaţia profesională. Mass-media a prezentat aspecte referitoare la activitatea judecătorului ICCJ, fiind totodată reiterate afirmaţiile invocate în anul 2012 referitoare la modul de îndeplinire de către acesta a atribuţiilor de preşedinte al Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor şi la pretinse legături de ataşament faţă de fostul preşedinte al României.

Afirmaţiile lansate în spaţiul public sunt tendenţioase şi alterează încrederea opiniei publice în imparţialitatea, corectitudinea şi probitatea pe care orice persoană le aşteaptă de la un judecător.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate