Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Doi noi directori numiți la ASF


28 octombrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Asigurări, Dreptul muncii
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității marți, 27 octombrie 2015, un comunicat cu privire la numirea în funcție a doi noi directori, ca urmare a încheierii procesului de recrutare pentru două poziții de conducere din structura instituţiei.

În funcția de Director al Direcției Resurse Umane a fost numită Mihaela Gheorghe. Aceasta are o experiență de 20 de ani în leadership şi management strategic în domeniul resurselor umane, ocupând poziții de conducere în companii din sectoare de activitate diverse, coordonând programe de dezvoltare pentru echipe de până la câteva mii de angajaţi.

În funcția de Director al Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară a fost numit Valentin Ionescu. Acesta a activat timp de 20 de ani în domeniul investițiilor şi al supravegherii financiare. A ocupat în cadrul ASF poziția de Director delegat al Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară (ianuarie-septembrie 2015) şi de Director al Direcției de Supraveghere Integrată (2013-2014).

Mișu Negrițoiu, președintele ASF: „Cu nominalizarea celor doi câştigători finalizăm un proces de schimbare profundă la nivelul poziţiilor de management, ca parte integrantă a unui demers mai amplu, de reconstrucţie instituţională. Am conturat astfel o echipă ale cărei competenţe întăresc capacitatea Autorităţii de transformare şi de dezvoltare a pieţelor reglementate”.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro