Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Şandru – membru de onoare al Centrului Robertianum de drept privat, Facultatea de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi
28.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

La 23 octombrie 2015, cu ocazia manifestărilor ştiinţifice organizate în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, prof. univ. dr. Daniel-Mihail Şandru i-a fost conferită calitatea de membru de onoare al Centrului Robertianum de drept privat.

Centrul Robertianum de drept privat din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi a fost înfiinţat în 2012. În prezent, în cadrul său funcţionează un număr de patru cercuri coordonate de cadre didactice, după cum urmează: Şcoala dreptului organic – coordonator prof. dr. Valerius M. Ciucă, Atelierul de creaţie intelectuală – Insignis, Scientia & Ars, coord. lect. dr. Nicoleta Dominte, Cercul de drept social european – coord. lect. dr. Septimiu Panaite şi Cercul de drept civil european Dimitrie Alexandresco, coord. lect. dr. Codrin Macovei.

De-a lungul timpul timpului, personalităţi importante ale dreptului european au fost invitate la Iaşi pentru a conferenţia. În 2012, au participat la evenimentele de lansare a Centrului Marc Jaeger – Preşedinte al Tribunalului Uniunii Europene, Preşedinte al Institutului universitar internaţional din Luxemburg (IUIL), şi Enrique Banús Irusta – Director al Charlemagne Institute for European Studies la Universitatea Internaţională din Catalunya (UIC), Barcelona, Decan al Faculty of Humanities, Universitatea Internaţională din Catalunya (UIC), Barcelona, Preşedinte internaţional al European Communities Study Association.

În acest an, în cadrul Conferinței „160 de ani de învățământ juridic ieșean”, a fost organizată conferinţa naţională „Valori juridice, principii si interpretari in dreptul european. Un Argus cu un singur ochi?”, în parteneriat cu Asociaţia română de drept şi afaceri europene (ARDAE) şi Wolters Kluwer.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti