Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Prof. univ. dr. Daniel-Mihail Şandru – membru de onoare al Centrului Robertianum de drept privat, Facultatea de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi


28.10.2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

La 23 octombrie 2015, cu ocazia manifestărilor ştiinţifice organizate în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, prof. univ. dr. Daniel-Mihail Şandru i-a fost conferită calitatea de membru de onoare al Centrului Robertianum de drept privat.

Centrul Robertianum de drept privat din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi a fost înfiinţat în 2012. În prezent, în cadrul său funcţionează un număr de patru cercuri coordonate de cadre didactice, după cum urmează: Şcoala dreptului organic – coordonator prof. dr. Valerius M. Ciucă, Atelierul de creaţie intelectuală – Insignis, Scientia & Ars, coord. lect. dr. Nicoleta Dominte, Cercul de drept social european – coord. lect. dr. Septimiu Panaite şi Cercul de drept civil european Dimitrie Alexandresco, coord. lect. dr. Codrin Macovei.

De-a lungul timpul timpului, personalităţi importante ale dreptului european au fost invitate la Iaşi pentru a conferenţia. În 2012, au participat la evenimentele de lansare a Centrului Marc Jaeger – Preşedinte al Tribunalului Uniunii Europene, Preşedinte al Institutului universitar internaţional din Luxemburg (IUIL), şi Enrique Banús Irusta – Director al Charlemagne Institute for European Studies la Universitatea Internaţională din Catalunya (UIC), Barcelona, Decan al Faculty of Humanities, Universitatea Internaţională din Catalunya (UIC), Barcelona, Preşedinte internaţional al European Communities Study Association.

În acest an, în cadrul Conferinței „160 de ani de învățământ juridic ieșean”, a fost organizată conferinţa naţională „Valori juridice, principii si interpretari in dreptul european. Un Argus cu un singur ochi?”, în parteneriat cu Asociaţia română de drept şi afaceri europene (ARDAE) şi Wolters Kluwer.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro