Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Delegație de judecători din Olanda în vizită la CSM
29.10.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 28 octombrie 2015, un comunicat cu privire la vizita unei delegații de judecători din Olanda.

Procuror Bogdan Gabor, vicepreşedintele CSM, a primit vizita de lucru a unei delegaţii de judecători de la Tribunalul din Rotterdam, Olanda. Această vizită reprezintă un schimb de experienţă între reprezentanţii sistemului judiciar din România şi cel din Olanda, acţiune prevăzută în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei şi calităţii sistemului judiciar, cu accent pe alocarea echilibrată a resurselor printr-un management judiciar adecvat”.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea rolului, structurii şi atribuţiilor consiliilor judiciare din România şi Olanda, cu accent pe probleme de alocare a resurselor umane în cadrul sistemului judiciar al fiecărei ţări.

Conducerea CSM a prezentat stadiul demersurilor privind desfiinţarea unor instanţe şi parchete, precum şi stadiul derulării proiectului, respectiv rezultatele implementării unor indicatori de eficienţă şi calitate a actului de justiţie din România prin aplicaţia STATISECRIS.

În cadrul întâlnirii, Institutul Naţional al Magistraturii a fost reprezentat de procuror Nelu Ciobanu, director adjunct.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti