« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Delegație de judecători din Olanda în vizită la CSM
29.10.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 28 octombrie 2015, un comunicat cu privire la vizita unei delegații de judecători din Olanda.

Procuror Bogdan Gabor, vicepreşedintele CSM, a primit vizita de lucru a unei delegaţii de judecători de la Tribunalul din Rotterdam, Olanda. Această vizită reprezintă un schimb de experienţă între reprezentanţii sistemului judiciar din România şi cel din Olanda, acţiune prevăzută în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei şi calităţii sistemului judiciar, cu accent pe alocarea echilibrată a resurselor printr-un management judiciar adecvat”.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea rolului, structurii şi atribuţiilor consiliilor judiciare din România şi Olanda, cu accent pe probleme de alocare a resurselor umane în cadrul sistemului judiciar al fiecărei ţări.

Conducerea CSM a prezentat stadiul demersurilor privind desfiinţarea unor instanţe şi parchete, precum şi stadiul derulării proiectului, respectiv rezultatele implementării unor indicatori de eficienţă şi calitate a actului de justiţie din România prin aplicaţia STATISECRIS.

În cadrul întâlnirii, Institutul Naţional al Magistraturii a fost reprezentat de procuror Nelu Ciobanu, director adjunct.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.