Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Delegație de judecători din Olanda în vizită la CSM


29 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 28 octombrie 2015, un comunicat cu privire la vizita unei delegații de judecători din Olanda.

Procuror Bogdan Gabor, vicepreşedintele CSM, a primit vizita de lucru a unei delegaţii de judecători de la Tribunalul din Rotterdam, Olanda. Această vizită reprezintă un schimb de experienţă între reprezentanţii sistemului judiciar din România şi cel din Olanda, acţiune prevăzută în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei şi calităţii sistemului judiciar, cu accent pe alocarea echilibrată a resurselor printr-un management judiciar adecvat”.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea rolului, structurii şi atribuţiilor consiliilor judiciare din România şi Olanda, cu accent pe probleme de alocare a resurselor umane în cadrul sistemului judiciar al fiecărei ţări.

Conducerea CSM a prezentat stadiul demersurilor privind desfiinţarea unor instanţe şi parchete, precum şi stadiul derulării proiectului, respectiv rezultatele implementării unor indicatori de eficienţă şi calitate a actului de justiţie din România prin aplicaţia STATISECRIS.

În cadrul întâlnirii, Institutul Naţional al Magistraturii a fost reprezentat de procuror Nelu Ciobanu, director adjunct.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică