Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Delegație de judecători din Olanda în vizită la CSM
29.10.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 28 octombrie 2015, un comunicat cu privire la vizita unei delegații de judecători din Olanda.

Procuror Bogdan Gabor, vicepreşedintele CSM, a primit vizita de lucru a unei delegaţii de judecători de la Tribunalul din Rotterdam, Olanda. Această vizită reprezintă un schimb de experienţă între reprezentanţii sistemului judiciar din România şi cel din Olanda, acţiune prevăzută în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea eficienţei şi calităţii sistemului judiciar, cu accent pe alocarea echilibrată a resurselor printr-un management judiciar adecvat”.

Întâlnirea a debutat cu prezentarea rolului, structurii şi atribuţiilor consiliilor judiciare din România şi Olanda, cu accent pe probleme de alocare a resurselor umane în cadrul sistemului judiciar al fiecărei ţări.

Conducerea CSM a prezentat stadiul demersurilor privind desfiinţarea unor instanţe şi parchete, precum şi stadiul derulării proiectului, respectiv rezultatele implementării unor indicatori de eficienţă şi calitate a actului de justiţie din România prin aplicaţia STATISECRIS.

În cadrul întâlnirii, Institutul Naţional al Magistraturii a fost reprezentat de procuror Nelu Ciobanu, director adjunct.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate