Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București lansează ”Cariere profesionale”
29.10.2015 | JURIDICE.ro

Baroul București a dat publicității un comunicat cu privire la demersurile întreprinse pentru a sprijini carierele profesionale ale avocaților.

Comunicatul integral:

„Consiliul Baroului București, conștient de mediul concurențial aparte generat de particularitățile unui barou cu un număr impresionant de membri, dorește să vină în sprijinul avocaților care, fie se află în fața provocărilor construirii unei cariere de succes în profesia de avocat, fie sunt în postura de a selecta colaboratori cu o pregătire profesională redutabilă.

Pentru a oferi un instrument util în vederea exercitării profesiei de avocat, Baroul București pune gratuit la dispoziția membrilor săi o secțiune în site-ul baroului, dedicată carierelor profesionale, care să permită utilizatorilor accesul la informații specifice privind colaborarea între avocați în cadrul formelor de exercitare a profesiei.

Astfel, prin postarea pe site, pe de o parte, a anunțurilor privind disponibilitatea avocaților, stagiari sau definitivi, de a oferi experiența lor profesională în vederea schimbării modalității sau formei de exercitare a profesiei, și pe de altă parte, a cerințelor individualizate ale formelor de exercitare a profesiei în scopul selectării de colaboratori, se dorește a se reuni în cadrul aceleiași platforme disponibilitățile de resurse umane profesionale ale momentului. Nu în ultimul rând, secțiunea este menită să asigure o mai bună integrare în profesia de avocat a juriștilor care au fost declarați admiși la examenul de primire în profesie.”

Instrucțiunile sunt disponibile aici.


Aflaţi mai mult despre , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.