Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

BONDOC ȘI ASOCIAȚII a oferit consultanță în accesarea unei finanțări de 75 milioane Euro


29 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

BONDOC SI ASOCIATII SCA a asistat, in calitate de consultant local, alaturi de Kirkland and Ellis LLP (consultant international), fondul de investitii Mid Europa Partners (MEP) in legatura cu accesarea unei finantari sindicalizate in valoare de 75 milioane de euro in contextul achizitionarii retelei private de sanatate Regina Maria.

Finantarea a fost acordata de un sindicat de banci compus din Erste Group Bank AG, in calitate de agent de facilitate si aranjor, cu Raiffeisen Bank SA si UniCredit Bank Austria AG in calitate de aranjori, si cu Banca Comerciala Romana in calitate de agent de garantie, asistate de CMS Cameron McKenna. Finantarea sindicalizata a inclus trei tipuri de facilitati de credit, dintre care una in vederea finantarii achizitiei, celelalte doua fiind destinate finantarii capitalului de lucru si scopurilor corporative generale ale MEP si ale societatilor din grupul Centrul Medical Unirea SRL (CMU), respectiv finantarii achizitiilor si cheltuielilor de capital ale MEP si ale societatilor din grupul CMU.

Echipa de avocati care a asistat imprumutatul in ceea ce priveste aspectele de drept romanesc ale tranzactiei a fost condusa de Simona Petrisor, avocat asociat coordonator al practicii de drept bancar si financiar al societatii de avocatura.

In acelasi timp, BONDOC SI ASOCIATII a asistat fondul de investitii, alaturi de White & Case LLP, la cumpararea retelei private de sanatate Regina Maria si intrarea pe piata serviciilor medicale din Romania.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică