Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Propunerea MJ de numire a procurorului șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul PICCJ


30 octombrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 29 octombrie 2015, un comunicat cu privire la solicitarea adresată CSM de emitere a avizului în vederea numirii în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Ministrul Robert Cazanciuc a transmis CSM solicitarea de emitere a avizului în vederea numirii procurorului Lazăr Aurel Cristian în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul PICCJ.

La formularea propunerii a fost avut în vedere faptul că procurorul ocupă, din 17 iunie 2013, cu delegație, funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică, având o bogată experiență profesională și managerială.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică