Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete. Testarea psihologică. Repartizara candidaților
30.10.2015 | JURIDICE.ro


Institutul Național al Magistraturii a dat publicității joi, 29 octombrie 2015, un anunț cu privire la desfășurarea probei constând în testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la instanțe și parchete.

Testarea psihologică va consta în aplicarea unui test scris și în susținerea unui interviu în fața comisiilor formate din câte doi psihologi desemnați de CSM.

Aplicarea testului scris va avea loc pe 1 noiembrie 2015, începând cu ora 9:00, la Universitatea Nicolae Titulescu din București. Interviul va fi susținut în perioada 3-5 noiembrie 2015 de către procurori și în perioada 3-7 noiembrie 2015 de candidații judecători, la sediul INM.

Repartizara candidaților:
:: test scris judecători
:: interviu judecători
:: test scris procurori
:: interviu procurori

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate